Vaša luksuzna vila za iznajmljivanje u prelijepoj Budvi

Grad Budva s razlogom nosi titulu najpopularnije crnogorske destinacije. Nudimo vam ekskluzivnu priliku da istražite malu naciju obogaćenu svojim mladim ljudima i prelijepom prirodom.

Ovaj srednjovekovni grad star je više od 2.500 godina, što ga čini jednim od najstarijih naselja na jadranskoj obali. Budva se nalazi u centralnom dijelu crnogorskog primorja, područje oko grada naziva se Budvanska rivijera i centar je crnogorskog turizma. Grad je možda mali (oko 60.000 stanovnika), ali je najpopularnija destinacija u cijeloj Crnoj Gori i slobodno bi se mogao opisati kao centar za razgledanje i kulturni turizam, ali i mjesto sa živahnim noćnim životom i mnoštvom plaža. Počnite da istražujete Budvu iz svoje vile za odmor!

Kada boravite u Budvi, morate istražiti svetski poznate zidine starog grada. Dozvolite sebi duge šetnje plažom, a zatim završite u prelijepom i jedinstvenom starom gradu, gde se susreću autentičnost i istorija i stvaraju atmosferu koja vas tera da vidite i istražite više.

Opustite se u luksuzu i istražite sve što Budva nudi!

Ostrva u regionu takođe imaju mnogo toga da ponude. Na primer, Budva sa ponosom predstavlja Sveti Stefan kao ostrvski hotel, izgrađen od luksuznih hotela i privilegovanih vila. Nalazi se 9 km od Budve. Do ostrva se može stići čamcima i privatnim čamcima.

Ostrvo je sačuvalo nekoliko arhitektonskih i istorijskih spomenika: crkvu Svetog Stefana, crkvu Aleksandra Nevskog i manastir Praskvicu. Tu je i umetnička galerija. Sve ovo za vas da uživate. Pored toga, Budva ima i ostrvo Sveti Nikola koje se nalazi u blizini - najposećenijeg letovališta u zemlji. Ime mu potiče od istoimene crkve koja se sada nalazi na ostrvu.

Večerajte kao kralj u Budvi

Postoji mnogo restorana i taverni koje možete izabrati sa obe strane zidina Starog grada.

Evo nekih od najboljih izbora:

Konoba Stari Grad je jedan od najstarijih restorana u Starom gradu. Poznato je po ukusnim mediteranskim jelima, odličnim jelima od sveže svakodnevno ulovljene ribe, dobrom vinu, ali i svakodnevnoj muzici uživo!

Jadran kod Krsta je porodični restoran sa dugom tradicijom. Nalazi se na šetalištu, u blizini Starog grada. Restoran je poznat po svežim i ukusno pripremljenim morskim plodovima.

Konoba Bocun je mali tradicionalni porodični restoran koji se nalazi severno od Starog grada. Njegov rustikalni enterijer i prijatna atmosfera privlače brojne goste, kako domaće tako i turiste. Ovde možete probati različita domaća i mediteranska jela.

Naravno, šta god da radite dok boravite u Budvi, naše luksuzne vile će biti tu da vam požele dobrodošlicu kući.

Rezervišite svoju vilu za odmor u Budvi

Budvanske vile koje možete iznajmiti u našem portfoliju pažljivo su odabrane zbog svog izuzetnog luksuza i udobnosti.

Mogu se naći na najprestižnijim lokacijama širom Budve: bilo da je u pitanju vila sa privatnim bazenom na vrhu litice, vila za odmor na mirnom ostrvu ili prelepa kuća u srcu grada, naše vile za odmor u Budvi nude imate zaista jedinstveno iskustvo, pružajući vam osećaj doma i luksuza.

Naša obećanja za rezervaciju vaše luksuzne vile za odmor u Budvi

• Pratimo najviše standarde rezervacije.
• Opisi vila na našem sajtu su uvek što tačniji.
• Lokacije vila na našem sajtu su uvek tačne.
• Vile se iznajmljuju za sopstvenu isključivu i ličnu upotrebu. Vlasnici ili drugi gosti neće koristiti bilo koji deo imovine (uključujući kuću, baštu i bazen) tokom vašeg boravka.
• Nudimo garanciju cene i kvaliteta.
• Nema skrivenih troškova.

Rezervacija kod jedne od vodećih agencija za iznajmljivanje vila u Crnoj Gori.

Garantujemo da se izuzetno brinemo o našim gostima. Ne dajemo detaljna, prazna obećanja. Znamo koliko je važno osigurati da svaka interakcija koju imate sa nama bude pozitivna i da osećate da ste nam najveći prioritet – jer jeste. Sa ponosom možemo reći da smo jedna od vodećih agencija u Crnoj Gori kada je u pitanju luksuzni smještaj i iznajmljivanje vila za odmor.

Naši iskusni, posvećeni i inovativni zaposleni su ključ našeg efikasnog upravljanja poslovanjem i uspešnih korporativnih procesa. Svaki zaposleni se ponosi time što doprinosi naporima da se izgradi i održi poverenje naših gostiju, obezbeđujući visok nivo zadovoljstva za svakog pojedinačnog gosta i obezbeđujući partnerstva koja mogu da traju cijeli život.