Vaša luksuzna vila za iznajmljivanje u prelijepom Herceg Novom

'Grad od 100.001 koraka' je skriveni dragulj u kome možete lutati uličicama starog grada, družiti se sa lokalnim stanovništvom na pijaci i uživati u suncu. Herceg Novi je prepoznatljiv po obilju stabala mimoza i brojnim stepenicama. Često ga zovu „Grad sunca“, zahvaljujući velikom broju sunčanih dana tokom cele godine.

Centar Herceg Novog je njegov Stari Grad, ukrašen zgradama iz epoha Sahat – Kule (1667) i Kanli – Kule (1483). Tvrđava Španjola (1538) i tvrđava Forte Mare (1687) samo su deo kulturne baštine ovog renomiranog grada.

Bogat zelenilom, Herceg Novi krije brojne vrste tropskog cvijeća. Krajem januara grad zamiriše suptilnim mirisom žutih i zelenih mimoza i postoji poseban festival posvećen ovom cvetu pod nazivom Praznik mimoza. Tokom letnjih meseci organizuju se brojni festivali koji dodatno obogaćuju turističku ponudu ovog začaranog grada.

Opustite se u luksuzu i istražite sve što Herceg Novi nudi

Pogledajte ove atrakcije kroz koje vas moramo provesti: tvrđava Forte Mare predstavlja jedno od najznačajnijih utvrđenja u gradu. Smatra se da je taj objekat zaslužan za izgradnju srednjovjekovnog Herceg Novog. Sam naziv Kanli kula je turskog porekla i znači krvava kula. Nalazi se u sjevernom dijelu starog grada u Herceg Novom. Svojom veličinom i položajem kula dominira nad gradom. Tvrđava Španjola – podignuta je za vreme turske vladavine (KSV – KSVI). Međutim, ime je dobio po Špancima koji su tokom svoje jednogodišnje vladavine Herceg Novim učestvovali u njegovoj izgradnji. Započnite svoju avanturu rezervisanjem vile u ovom prelijepom i kulturno bogatom gradu!

Raj za hranu u Herceg Novom

Preporučujemo vam da istražite ova neverovatna mesta za hranu u Herceg Novom i neka vaše nepce odluči koliko vam se sviđa!

Barbarella cafe je savršeno mesto za posetu i uživanje u svežim vegetarijanskim i veganskim opcijama uz bogatu ponudu!

Konoba Feral je mesto da izaberete da li je ono što želite nešto sveže lokalne kuhinje, italijanske, morske ili mediteranske! Dobrodošli i uživajte maksimalno!

Naravno, šta god da radite dok boravite u Herceg Novom, naše luksuzne vile će biti tu da vam požele dobrodošlicu kući.

Rezervišite svoju vilu za odmor u Herceg Novom

Hercegnovske vile koje možete iznajmiti u našem portfoliju pažljivo su odabrane zbog svog izuzetnog luksuza i udobnosti.

Mogu se naći na najprestižnijim lokacijama širom Herceg Novog: bilo da je u pitanju vila sa privatnim bazenom na vrhu litice, vila za odmor na mirnom ostrvu ili prelepa kuća u srcu grada, naše vile za odmor u Herceg Novom Novi vam nudi zaista jedinstveno iskustvo, pružajući vam osećaj doma i luksuza.

Naša obećanja za rezervaciju vaše luksuzne vile za odmor u Herceg Novom:

• Pratimo najviše standarde rezervacije.
• Opisi vila na našem sajtu su uvek što tačniji.
• Lokacije vila na našem sajtu su uvek tačne.
• Vile se iznajmljuju za sopstvenu isključivu i ličnu upotrebu. Vlasnici ili drugi gosti neće koristiti bilo koji deo imovine (uključujući kuću, baštu i bazen) tokom vašeg boravka.
• Nudimo garanciju cene i kvaliteta.
• Nema skrivenih troškova.

Rezervacija kod jedne od vodećih agencija za iznajmljivanje vila u Crnoj Gori.

Garantujemo da se izuzetno brinemo o našim gostima. Ne dajemo detaljna, prazna obećanja. Znamo koliko je važno osigurati da svaka interakcija koju imate sa nama bude pozitivna i da osećate da ste nam najveći prioritet – jer jeste. Sa ponosom možemo reći da smo jedna od vodećih agencija u Crnoj Gori kada je u pitanju luksuzni smještaj i iznajmljivanje vila za odmor.

Naši iskusni, posvećeni i inovativni zaposleni su ključ našeg efikasnog upravljanja poslovanjem i uspešnih korporativnih procesa. Svaki zaposleni se ponosi time što doprinosi naporima da se izgradi i održi poverenje naših gostiju, obezbeđujući visok nivo zadovoljstva za svakog pojedinačnog gosta i obezbeđujući partnerstva koja mogu da traju cijeli život.