Vaša luksuzna vila za iznajmljivanje u prelijepom Tivtu

Želimo vam dobrodošlicu u neverovatan i zadivljujući grad Tivat, Crna Gora! Evo jedne zanimljive činjenice o nazivu vaše buduće lokacije vile iz snova:

O nastanku imena Tivat postoje tri različite priče. Prema prvom, naziv Tivat potiče od imena ilirske kraljice Teute, koja je nekada imala prestonicu u Risnu, a veruje se da je imala letnjikovce u blizini današnjeg Tivta. Druga priča tvrdi da bi naziv Tivat mogao nastati od imena hrišćanskih svetaca kao što su Sanctus Theodorus, Theodosius, Theodotus, Theodulus ili srednjovekovni Teudo, Teodo. Treća priča je kratka i bez većih objašnjenja. Naziv Tivat potiče od keltske reči touto, što znači grad.

Opustite se u luksuzu i istražite sve što Tivat nudi

Tivat je grad kulture i njegov bogat kulturni život čini sastavni dio turističke ponude, što značajno utiče na produženje sezone i vanpansionsku potrošnju. Tivat je grad sporta. Više od 40 aktivnih sportskih klubova i izgradnja novih sportskih objekata uticaće na razvoj sportskog turizma. Jedna od najmanjih ali i najrazvijenijih crnogorskih opština. Predstavlja simbiozu modernih zgrada i tradicionalnih jedinstvenih ambijentalnih celina. To je spoj novog i starog, običaja i bogate tradicije lokalnog stanovništva i kosmopolitskog duha ljudi iz celog sveta, koji biraju Tivat za život i odmor.

Hajde da vas Tivat povede na putovanje ukusa

Evo nekoliko neverovatnih restorana u kojima možete istražiti tivatsku kuhinju i ponudu:

Big Ben je jedno od najpopularnijih mesta za morsku hranu sa italijanskom, barskom, mediteranskom, evropskom, srednjoevropskom, koje možemo preporučiti! Nadamo se da ćete uživati i zapamtiti ga!

One je mesto za savremenu i mediteransku hranu! Predivan ambijent i ljubazno osoblje sigurno će učiniti da se osećate ponosno što ste izabrali Tivat za svoju vilu!

Naravno, gde god da odete dok boravite na Cetinju, naše luksuzne vile će biti tu da vas dočekaju kući.

Rezervišite svoju vilu za odmor u Tivtu

Tivatske vile koje možete iznajmiti u našem portfoliju pažljivo su odabrane zbog svog izuzetnog luksuza i udobnosti.

Naša obećanja za rezervaciju vaše luksuzne vile za odmor u Tivtu:

• Pratimo najviše standarde rezervacije.
• Opisi vila na našem sajtu su uvek što tačniji.
• Lokacije vila na našem sajtu su uvek tačne.
• Vile se iznajmljuju za sopstvenu isključivu i ličnu upotrebu. Vlasnici ili drugi gosti neće koristiti bilo koji deo imovine (uključujući kuću, baštu i bazen) tokom vašeg boravka.
• Nudimo garanciju cene i kvaliteta.
• Nema skrivenih troškova.

Rezervacija kod jedne od vodećih agencija za iznajmljivanje vila u Crnoj Gori.

Garantujemo da se izuzetno brinemo o našim gostima. Ne dajemo detaljna, prazna obećanja. Znamo koliko je važno da osiguramo da svaka interakcija koju imate sa nama bude pozitivna i da osećate da ste nam najveći prioritet – jer jeste. Sa ponosom možemo reći da smo jedna od vodećih agencija u Crnoj Gori kada je u pitanju luksuzni smještaj i iznajmljivanje vila za odmor.

Naši iskusni, posvećeni i inovativni zaposleni su ključ našeg efikasnog upravljanja poslovanjem i uspešnih korporativnih procesa. Svaki zaposleni ponosi se time što doprinosi naporima da se izgradi i održi poverenje naših gostiju, obezbeđujući visok nivo zadovoljstva za svakog pojedinačnog gosta i obezbeđujući partnerstva koja mogu da traju cijeli život.