Vaša luksuzna vila za iznajmljivanje na prelijepom Cetinju

U podnožju planine Lovćen nalazi se naš prelepi kulturno-istorijski rudnik zlata, prestonica Crne Gore je savršeno mesto za iznajmljivanje luksuzne vile!

Izdižući se iz zelene doline, Cetinje je čudna mešavina nekadašnje prestonice i preplavljenog sela okruženog grubim i sivim planinama gde se nalaze jednospratnice, vikendice i vile koje dele paralelnu ulicu. Brojne vila datiraju iz perioda evropskog ambasadora, u koje su se družili, preselili sa crnogorskom princezom, danas su škole i muzeji muzike i umetnosti. Cetinje, grad i prestonica Crne Gore, bilo je zvanična rezidencija predsednika Crne Gore. Osnovao ga je 1482. godine Ivan Crnojević, monarh Zetske države, a na glavnom trgu se nalazi velika statua monarha.

Danas se Cetinje naziva carskom prijestonicom i domom najupečatljivije i najupečatljivije zbirke muzeja u zemlji, koje svakako morate posjetiti i istražiti!

Opustite se u luksuzu i istražite sve što Cetinje nudi

Ovaj prelepi grad leži u podnožju nacionalnog parka, do kojeg je lako doći, samo 20 minuta vožnje! Pored prirodnih ljepota, boraveći na ovom rajskom mjestu, pruža vam se prilika da saznate i shvatite više o kulturi i istoriji Crne Gore.

Istražite ove restorane na Cetinju

Odlučili smo da predstavimo nekoliko pravih dragulja na Cetinju!

Poslastičarnica Bonita je jedna od najpopularnijih poslastičarnica kod lokalnog stanovništva, ovde možete birati kolače, sve domaće i sveže!

Kod Sulja je burek mjesto koje morate istražiti ako posjetite Cetinje! Ovaj porodični biznis već dugi niz godina je deo Cetinja! Naš jedini savet je da stignete ranije pre nego što budu rasprodati! Da, tako su dobri!

Naravno, gde god da odete dok boravite na Cetinju, naše luksuzne vile će biti tu da vas dočekaju kući.

Rezervišite svoju vilu za odmor na Cetinju

Cetinjske vile koje možete iznajmiti u našem portfoliju pažljivo su odabrane zbog svog izuzetnog luksuza i udobnosti.

Naša obećanja za rezervaciju vaše luksuzne vile za odmor na Cetinju:

• Pratimo najviše standarde rezervacije. 
• Opisi vila na našem sajtu su uvek što tačniji.
• Lokacije vila na našem sajtu su uvek tačne.
• Vile se iznajmljuju za sopstvenu isključivu i ličnu upotrebu. Vlasnici ili drugi gosti neće koristiti bilo koji deo imovine (uključujući kuću, baštu i bazen) tokom vašeg boravka.
• Nudimo garanciju cene i kvaliteta.
• Nema skrivenih troškova.

Rezervacija kod jedne od vodećih agencija za iznajmljivanje vila u Crnoj Gori.

Garantujemo da se izuzetno brinemo o našim gostima. Ne dajemo detaljna, prazna obećanja. Znamo koliko je važno da osiguramo da svaka interakcija koju imate sa nama bude pozitivna i da osećate da ste nam najveći prioritet – jer jeste. Sa ponosom možemo reći da smo jedna od vodećih agencija u Crnoj Gori kada je u pitanju luksuzni smještaj i iznajmljivanje vila za odmor.

Naši iskusni, posvećeni i inovativni zaposleni su ključ našeg efikasnog upravljanja poslovanjem i uspešnih korporativnih procesa. Svaki zaposleni ponosi se time što doprinosi naporima da se izgradi i održi poverenje naših gostiju, obezbeđujući visok nivo zadovoljstva za svakog pojedinačnog gosta i obezbeđujući partnerstva koja mogu da traju cijeli život.