Vaša luksuzna vila za iznajmljivanje u prelijepom Kotoru

Kotor su osnovali stari Rimljani kao Acruvium. U 10. veku bio je autonomni grad kojim je vladala Vizantija, a od 1186. do 1371. godine bio je slobodan grad srednjovekovne Srbije. Kratko vreme je bio mletački i mađarski, nezavisna republika od 1395. do 1420. godine, a ponovo mletački do 1797. godine. Najstariji grad u Crnoj Gori, Kotor je danas istorijski spomenik pod zaštitom države. 1979. godine veliki zemljotres je ozbiljno oštetio grad, ali je veliki deo obnovljen. Takođe 1979. godine Kotor je proglašen UNESCO-vom svjetskom baštinom.

Ovaj neverovatan grad, u svoj svojoj istorijskoj slavi, pripada svima koji ga posete! Veličanstveni podsetnik na istrajnost i mediteransku lepotu. Dobro došli na mesto u kome ćete naći dom za razliku od bilo koga pre.

Opustite se u luksuzu i istražite sve što Kotor nudi

Kotor ima mnogo istaknutih mesta za posetu, a naše preporuke su ovih pet mesta: Katedrala Svetog Tripuna, Trg od oružja, Trg od brašna, Sahat-kula, Crkva Svetog Mihaila. Osim toga, zanimljiva je činjenica da je katedrala Svetog Tripuna, koja se nalazi u srcu Starog grada, trebala biti izgrađena u Dubrovniku, ali je zbog loših vremenskih uslova odlučeno da se izgradi ovdje, misleći da je želja Svetog Tripuna.

Ako to nije bilo dovoljno, jedan od najuspješnijih glumaca na svijetu, Bred Pit, svoju prvu profesionalnu ulogu snimio je ovdje u Crnoj Gori. Tamna strana sunca bio je njegov debitantski film, a sniman je u Kotoru 1987. godine, odmah nakon što je grad ponovo otvoren za posetioce i stanovnike, nakon velikog zemljotresa 1979. godine.

Vino i večera u Kotoru

Postoji mnogo restorana i taverni koje možete izabrati sa obe strane zidina Starog grada.

Evo nekih od najboljih izbora:

Nitrok Pub and Eateri je savršeno mesto za otkrivanje u Starom gradu. Dozvolićemo vam da uživate u ovom dragulju u potpunosti, rekavši da nudi zanatsko pivo i domaću kuhinju!

Caffe de Mare je restoran sa dugom kulinarskom tradicijom. Restoran je poznat po svežim i ukusno pripremljenim morskim plodovima.

Naravno, šta god da radite dok boravite u Kotoru, naše luksuzne vile će biti tu da vam požele dobrodošlicu kući.

Rezervišite svoju vilu za odmor u Kotoru

Kotorske vile koje možete iznajmiti u našem portfoliju pažljivo su odabrane zbog svog izuzetnog luksuza i udobnosti.

Naša obećanja za rezervaciju vaše luksuzne vile za odmor u Kotoru:

• Pratimo najviše standarde rezervacije.
• Opisi vila na našem sajtu su uvek što tačniji.
• Lokacije vila na našem sajtu su uvek tačne.
• Vile se iznajmljuju za sopstvenu isključivu i ličnu upotrebu. Vlasnici ili drugi gosti neće koristiti bilo koji deo imovine (uključujući kuću, baštu i bazen) tokom vašeg boravka.
• Nudimo garanciju cene i kvaliteta.
• Nema skrivenih troškova.

Rezervacija kod jedne od vodećih agencija za iznajmljivanje vila u Crnoj Gori.

Garantujemo da se izuzetno brinemo o našim gostima. Ne dajemo detaljna, prazna obećanja. Znamo koliko je važno da osiguramo da svaka interakcija koju imate sa nama bude pozitivna i da osećate da ste nam najveći prioritet – jer jeste. Sa ponosom možemo reći da smo jedna od vodećih agencija u Crnoj Gori kada je u pitanju luksuzni smještaj i iznajmljivanje vila za odmor.

Naši iskusni, posvećeni i inovativni zaposleni su ključ našeg efikasnog upravljanja poslovanjem i uspešnih korporativnih procesa. Svaki zaposleni ponosi se time što doprinosi naporima da se izgradi i održi poverenje naših gostiju, obezbeđujući visok nivo zadovoljstva za svakog pojedinačnog gosta i obezbeđujući partnerstva koja mogu da traju cijeli život.