Zahtjevajte povratni poziv

Pošaljite nam poruku

Podešavanja

Jezici

Izaberite svoje odredište

Otkrij

Budva

Dobrodošli u naš turistički centar! Ovaj prelijepi primorski grad omogućava putovanje u stare arhitektonske stilove koji su iznjedrili nove kulturne fenomene, a takođe vam pruža iskustvo posmatranja zgrada koje opisuju njen urbani stil. Budva je zaista jednako lijepa i slobodna kao i more koje krasi njene obale.

ISTRAŽITE VILE
Discover Budva

Bogatstva Budve predstavljaju se i u vidu prekrasnih ostrva koja su otvorena za posjetu i uživanje! Doživite ljetni raj posjetivši ostrvo Svetog Nikole ili ostrvo Svetog Stefana!

Discover Budva

Neka vam Budva pokaže šta je Mediteran iz perspektive Crne Gore!

Otkrij

Tivat

Dobrodošli u najmlađi grad u Bokokotorskom zalivu! Istražite ovaj prekrasni dragulj koji će vam definitivno ukrasti srce. Okružen prekrasnim planinskim vencem koji se uliva u more, Tivat je zaista izuzetan doživljaj za sve one koji se odluče posjetiti!

ISTRAŽITE VILE
Discover Tivat

Mogli biste otputovati na Ostrvo cvijeća u neposrednoj blizini grada, ono je zapravo malo poluostrvo koje za vrijeme jake plime postaje ostrvo. 

Discover Tivat

Ostrvo je ime dobilo u doba kada je njegova površina bila prekrivena zelenilom, palmama i maslinama.

Otkrij

Kotor

Pod zaštitom UNESCO-a, stari grad je izgrađen između 12. i 14. vijeka i prepun je srednjovjekovne arhitekture i istorijskih spomenika. Protežući se preko četiri kilometra, gradske zidine koje su vjekovima štitile Kotor vode do tvrđave Svetog Ivana.

ISTRAŽITE VILE
Discover Kotor

Ovaj zaista neverovatan grad vrijedi posjetiti i vraćati mu se iznova. Stari grad Kotora je jedno od najljepših mjesta koja nose sopstvenu priču u Crnoj Gori! U starom gradu ćete otkriti crkve, restorane i domove koji će vam zauvijek ostati u sjećanju.

Discover Kotor

Dobro došli na vaše uskoro omiljeno mjesto za odmor!

Otkrij

Herceg Novi

Herceg Novi je jedan od najljepših primorskih gradova Crne Gore, smješten na samom ulazu u Bokokotorski zaliv. Grad stepenica prepun je kulturnih i istorijskih spomenika, kao i prirodnih ljepota koje privlače posjetioce iz cijelog svijeta.

ISTRAŽITE VILE
Discover Herceg Novi

Grad je dobio ime po vojvodi Hercegu Stjepanu Vukčiću Kosači, koji je u 15. vijeku vladao ovim područjem. Jedna od najznačajnijih atrakcija je tvrđava Forte Mare, koja datira iz 14. vijeka. Ova impozantna građevina se nalazi na vrhu brda iznad grada, te nudi prekrasan pogled na zaliv i okolne planine.

Discover Herceg Novi

Pored Forte Mare, u gradu se nalaze i tvrđave Kanli Kula i Španjola, koje su takođe vrijedne posjete.

Otkrij

Cetinje

Prijestonica Crne Gore smještena u podnožju Lovćena svjedok je istrajnosti i kulturološkoj upornosti Crnogoraca. Cetinjska Biljarda, Vladin dvor, Njegošev mauzolej i Cetinjski manastir će biti savršeni naratori crnogorske bogate istorije.

ISTRAŽITE VILE
Discover Cetinje

Ovaj grad je takođe poznat kao kulturni i umjetnički centar Crne Gore, samim tim je i domaćin brojnim manifestacijama i kulturnim događajima tokom cijele godine. Cetinje je idealna destinacija za one koji žele da se upoznaju sa bogatom istorijom i tradicijom Crne Gore.

Discover Cetinje

Ukoliko se odlučite da zavirite u prošlost Crne Gore, prijestonica je idealna destinacija! Pored simbola prošlosti, uživajte i u prelijepim parkovima i savršenoj udaljenosti od planina i mora.

Otkrij

Bar

Bar je grad smješten na obali Jadranskog mora u Crnoj Gori, poznat po svojoj bogatoj povijesti, predivnim plažama i živahnoj atmosferi. Uživajte u posjeti svjedoka bogate Crnogorske istorije! Kao što je palata Kralja Nikole, Stari grad Bara i Stara Maslina!

ISTRAŽITE VILE
Discover Bar

Grad je nekada bio važan trgovački centar i to se može vidjeti u njegovoj arhitekturi i kulturnoj baštini. Stari Bar, utvrđeni grad koji datira iz srednjeg vijeka, jedna je od glavnih turističkih atrakcija.

Discover Bar

U gradu takođe možete posjetiti Staru Maslinu, koja je najstarija na Balkanu i jedna od najstarijih na svijetu! Bar je također poznat po svojim prekrasnim plažama, poput Utjeha plaže i Čanja.

Pozovite nas

Radno vrijeme: 08h - 22h (svaki dan)
Contact
Contact Zahtjevajte povratni poziv
Contact Pošaljite nam poruku

RentVillas.me
Turistička agencija i usluge

Komodiko d.o.o.
Vojvode Maša Đurovića 4a
Podgorica 81000, Crna Gora

Contact

Blog

RentVillas Vaš vodič na odmoru

RentVillas Vaš vodič na odmoru

Biranje i rezervacija smještaja prilikom planiranja odmora može biti vrlo izazovno i mnogima nije baš najdraža stavka u planu koji su zamislili. Zbog toga smo odlučili da budemo vaš vodič na odmoru i pomognemo vam da...

Više
Za Vaše idealno ljeto – iznajmite vilu u Baru

Za Vaše idealno ljeto – iznajmite vilu u Baru

Iako se ne pominje često u kontekstu popularne turističke destinacije kao na primer Budva, Bar je još jedan grad u Crnoj Gori koji ima šta da ponudi i vjerovatno mjesto naljepših zalazaka sunca na crnogorskoj...

Više
Pronađite idealan smještaj za ljetovanje u Crnoj Gori

Pronađite idealan smještaj za ljetovanje u Crnoj Gori

Gdje odsjesti u Crnoj Gori: stanovi, hoteli, privatni sektor Post govori o tome gdje je najbolje odsjesti u Crnoj Gori, ispričaću vam o osobenostima iznajmljivanja lokalnog smještaja za dugi odmor. Post će biti od koristi onima koji...

Više
Ljetovanje u sezoni i van sezone

Ljetovanje u sezoni i van sezone

Ovaj blog govori o klimi i vremenu u Crnoj Gori, kada počinje plažna sezona, o temperaturi vode i vazduha po mjesecima, kada je more dovoljno toplo za kupanje. Vrijeme kada je najbolje provesti odmor u Crnoj Gori, zavisi od svrhe putovanja....

Više
Krstarenje Bokokotorskim zalivom

Krstarenje Bokokotorskim zalivom

Krstarenje Bokokotorskim zalivom je jedinstveno putovanje u kojem se možete upoznati sa istorijom, prirodom, pejzažima i srednjovjekovnim gradovima Crne Gore. U blogu je opisana jedna od najsjajnijih i najspektakularnijih tura! Tivat U Tivtu...

Više
Plaže u Crnoj Gori

Plaže u Crnoj Gori

Crna Gora je poznata po svojoj nevjerovatnoj prirodi: živopisnim planinama, šumama, jezerima i zlatnim plažama. Jadranska obala sa blagom mediteranskom klimom postaje posebno privlačna u ljetnjoj sezoni. U blogu su opisane najbolje...

Više
Ljetovanje u Budvi

Ljetovanje u Budvi

Budva je grad u Crnoj Gori koji se nalazi na obali Jadranskog mora. To je najpoznatije odmaralište u zemlji, sa prekrasnim plažama i izvanrednim istorijskim centrom. Znamenitosti Stari grad Budva ima mali, ali vrlo simpatičan Stari grad...

Više
Znamenitosti Crne Gore

Znamenitosti Crne Gore

Crna Gora idealno odgovara kako ljubiteljima odmora na plaži, tako i poštovaocima prelijepe arhitekture, drevnih gradova i znamenitosti. U blogu ćemo se osvrnuti na manastir Ostrog, živopisnu prirodu, neobična ostrva i drevnu...

Više
Luksuzno pitanje: Hotel ili Vila

Luksuzno pitanje: Hotel ili Vila

Kada planirate putovanje zarad odmora i došlo je vrijeme da pronađete smještaj, vjerovatno ćete se mehanički odlučiti za hotel. To je već postalo stvar navike svih putnika, zar ne? Mi vjerujemo da je vrijeme za promjene....

Više