Kada planirate putovanje zarad odmora i došlo je vrijeme da pronađete smještaj, vjerovatno ćete se mehanički odlučiti za hotel. To je već postalo stvar navike svih putnika, zar ne? Mi vjerujemo da je vrijeme za promjene. Posljednjih godina iznajmljivanje privatne vile postalo je mnogima idealna opcija za boravak u toku putovanja ili odmora. Dakle, pitanje koje se postavlja je da li bi trebalo da odaberete hotel ili vilu?

Bez obzira da li pokušavate da odlučite između hotela i vile ili ste jednostavno zbunjeni u tome koja je razlika između to dvoje, mi smo tu da vam pomognemo. Evo šta treba da uzmete u obzir kada odlučujete koji je pravi za vas: hotel ili vila.

Hotel ili Vila: Prostor

Kada govorimo o prostoru koji vam pruža hotel, obično govorimo o sobi. U hotelskoj sobi imate krevet, ormar, kupatilo i ako ste zaista srećni kuvalo za kafu i čaj! Ono što je ključna razlika jeste da kada iznajmite vilu iznajmljujete cijeli prostor kuće za sebe! Dobijate sobu, dnevnu, kuhinju i dvorište za vaše privatno uživanje, a cijena po osobi bude skoro pa ista.

Pored toga, uz vile koje imaju bazen dobijate i svoj privatni bazen.

Hotel ili Vila: Budzet

Jedna od briga je definitivno budžet koji vam je potreban. Međutim ukoliko putujete sa porodicom ili grupom prijatelja, iznenadiće vas da je iznajmljivanje vile jeftinija i pristupačnija opcija po osobi! Razlog zbog kojeg vile izgledaju luksuznije jeste njihova privatnost i ekskluzivnost, međutim realnost je zaista dosta drugačija!

Hotel ili Vila: Porodica

Ukoliko putujete sa djecom i porodicom, vaša idealna opcija jeste upravo Vila. Hoteli znaju biti isuviše stimulirajući za djecu i neki od njih imaju čak i politiku ne primanje mlađe djece! Ukoliko na RentVilas pronađete idealnu Vilu za vašu porodicu bez oklijevanja nas kontaktirajte i započnite vaš savršeni odmor!